ژنراتور برق و موتور برق از تجهیزات تولید انرژی برق می باشند. از این تجهیزات معمولا برای تولید انرژی برق در سیستم های برق اضطراری استفاده می شود. هر چند که امروزه یکی از سیاست های وزارت نیرو، سرمایه گذاری بر تولید کنندگان خورد انرژی برق می باشد که به تولید انرژی برق از طروق مختلف (دیزل ژنراتور، ژنراتور برق گازسوز، سیستم انرژی خورشیدی، سیستم انرژی برق بادی، سیستم انرژی برق آبی) و تزریق انرژی برق تولید شده به خطوط انتقال برق کشور می باشد.

 

انواع ژنراتورها

  • ژنراتور دیزلی
  • ژنراتور گازوئیلی
  • ژنراتور بنزینی

 

موتوربرق چیست؟

موتور برق یکی دیگر از محصولات مولد برق است و به لحاظ کارایی همچون دیزل ژنراتور عمل می نماید ، اما در مقیاس بسیار کوچک تر ، کارخانجات تولید ژنراتور و دیزل ژنرتور برای تنوع دادن به محصولات خود و برآورده کردن نیاز مشتری این وسیله را تولید و به بازار جهانی عرضه می کنند و با توجه به مصرف بسیار بالای این محصول کارخانجات تولید کننده بسیاری در سراسر جهان وجود دارند که قادر به تولید انواع موتور برق با مشخصات فنی متفاوت و با یکدیگر به رقابت می پردازند . زمانی کاربر به این محصول احتیاج پیدا میکند که محل مورد نظر خود فاقد برق شهری باشد مانند کوه دریا باغ صحرا و یا برای مصارفی که ثابت نباشند.

 

انواع موتور برق

  • موتور برق بنزینی
  • موتور برق دیزلی
  • موتور برق گازسوز
  • موتور برق تک فاز
  • موتور برق سه فاز

 

موتوربرق گاز سوز:

یکی دیگر از انواع موتور برق های موجود در بازار,موتور برق گازی است که با تولید این نوع محصول توانست جایگاه خوبی در این صنعت ایفا کند.مصرف این نوع موتور برق باعث کاهش آلایندگی در هوا میشود که به گوشه ای از آن اشاره می کنیم,صرفه جویی اقتصادی از نظر مصرف سوخت,کاهش هزینه پرداختی نسبت به هزینه برق شهری,دسترسی بسیار آسان به گاز شهری,سهولت استفاده و نگهداری آسان,ایمنی بالا و حذف خطرات نگهداری بنزین و دود ناشی از سوخت بنزین,25 درصد افزایش دوام و طول عمر دستگاه نسبت به نوع بنزینی.

 

موتور برق بنزینی:

یکی از عمده ترین موتور برق ها,موتور برق بنزینی نام دارد که سوختش از نوع بنزین است,این نوع محصول به دلیل تولید گاز های دی اکسید کربن واکسید های کربن باید معمولا در فضاهایی باز استفاده شود چون موجب خفگی می شود اما مناسب برای کارکردن طولانی مدت.با استحکام بالا و با دوام می باشند.

 

اجزای تشکیل دهنده موتور برق :

موتور : این بخش تامین کننده اصلی انرژی مکانیکی دستگاه را برعهده دارد.

سیستم سوخت : دارای باک می باشد که سوخت اصلی موتوربرق را تامین میکند.

سیستم تامین کننده ولتاژ : تنظیم مقدار ولتاژ خروجی از موتور برق و برق رسانی به وسیله مورد نظر و تبدیل جریان برق AC به DC و بالعکس را بر عهده دارد.

سیستم روغن کاری : اجزا و قطعات مکانیکی موتوربرق با کارکردن طولانی در روز موجب سائیدگی اجزای این بخش می شوند که با سیستم روغنکاری این مشکل به حداقل ممکن می رسد و کار این بخش را عهده است.

کلمات کلیدی:

موتور برق

موتور برق بی صدا

موتور برق بنزینی

موتور برق دیزلی

موتور برق گازسوز

موتور برق تک فاز

موتور برق سه فاز

موتور برق هوندا

موتور برق گازوئیلی

موتور برق کوچک

موتور برق خانگی

موتور برق با سوخت گاز

موتور برق با گاز شهری

 

 

شرکت سیستم آرتان دارای کادر مجرب فروش و خدمات پس از فروش جهت ارائه انواع مختلف قیمت موتور برق سه فاز و قیمت موتور برق تکفاز آماده همکاری با شما مصرف کنندگان و همکاران محترم در عرصه این صنعت می باشد.